Koppelaar Reclame

Over ons

Ooit gestart als een kleinschalig bedrijf met grootse idealen is Koppelaar Reclame uitgegroeid tot de veelzijde signmaker vannu. Met een vast team vakkundige mensen wordt dagelijks gewerkt aan de meest diverse reclameprojecten.

In samenwerking met reclamebureau’s, architecten, vastgoedbeheerders, ontwerpers en adviseurs heeft Koppelaar Reclame zich ontwikkeld tot een professioneel signbedrijf dat elke uitdaging aan durft. Wij denken mee en kijken vooruit.

We create brands, visibility and experience.

Onze aanpak

Elke opdracht is uniek en vraagt om de juiste aanpak. Om te werken naar een optimaal resultaat in uitvoering en kwaliteit is de inzet van het complete team en kennis onmisbaar. Van overleg, montage tot en met de oplevering is gericht op maximale tevredenheid.

Overleg

De start van een project begint met een overleg om de wensen en doelen te inventariseren. De mogelijkheden en eventuele beperkingen worden in kaart gebracht en vastgelegd. Wij denken mee en geven advies om een optimale uitvoering te realiseren.

Voorbereiding

Alle informatie wordt samengevoegd en uitgewerkt in een compleet voorstel. Planning, materiaalkeuze en uitvoering worden beschreven en aangeboden in een complete offerte. Eventuele variaties of alternatieven worden aangegeven en vermeld.

Productie

Aangeleverde ontwerpen worden verwerkt en in combinatie met planning, maatvoering en materiaalkeuze geproduceerd of samengesteld. Van lichtreclame tot en met het printen of snijden van hoogwaardige folies worden tijdens het proces nauwkeurig gecontroleerd en gereedgemaakt voor montage of uitvoering.

Montage en uitvoering

Volgens de afgestemde planning worden projecten, groot of wat kleiner, met eigen mensen uitgevoerd en gemonteerd. Van visuals in kantoorgebouwen tot en met de montage van een lichtreclames met behulp van kranen of hoogwerkers worden vakkundig uitgevoerd. Alles gericht langdurige tevredenheid van opdrachtgever of klant.

(verlichte) gevelreclame

indoor signing en visuals

outdoor signing en
belettering

doeken en banners

raambestickering

vlaggen en masten